Hvorfor bør du velge oss?

Vi er banken med det store hjertet og fornøyde kunder. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning.
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • Brukervennlig mobil- og nettbank
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde (krever BankID)

Derfor skal du velge oss

Ved å være kunde i Sparebanken Narvik er du med på å bygge en sterk Narvikregion hvor det er attraktivt å bo og jobbe. Se her hvordan.

Sammen skaper vi gode opplevelser

Sparebanken Narvik er banken ved din side gjennom alle faser i livet. Med dyktige lokale rådgivere og gode digitale løsninger er vi en bank for deg enten du er privat- eller bedriftskunde.

 

Vi har noen av Norges mest fornøyde bankkunder og tilbyr gode løsninger til både privatpersoner og bedrifter. Vi gir deg gode digitale løsninger i hverdagen og er i tillegg opptatt av at du skal ha en personlig rådgiver du kan snakke med ansikt til ansikt. Vi arbeider for at alle våre kunder skal ha en god og helhetlig plan for økonomien – i dag, i fremtiden og dersom noe skulle skje. Ved å være kunde i Sparebanken Narvik bidrar du til å bygge en sterk Narvikregion hvor det er attraktivt å bo og jobbe.

 

Vårt overskudd tilbakeføres til regionen på tre måter.  

Vi samarbeider med en mengde lag og foreninger.
Vi deler ut penger fra vårt gavefond til gode formål.
Sist men ikke minst, vi tilfører kapital til vekst og utvikling via Forte Narvik.

Våre grunnverdier er: Nær, offensiv og kompetent. Med gode grunnverdier, korte beslutningsveier og lokal forankring håper vi å være det beste bankvalget for deg!

Sparebanken Narvik  - Sammen skaper vi gode opplevelser!

Åpningstider og adresser

Sparebanken Narvik er lokaliser med tre kontorer i Narvikregionen.

Narvik
Kongens gate 41 ( i Det Fjerde Hjørnet)

Bjerkvik
Trollvikveien 6 (Ved E10)

Kjøpsvik
F L Smiths vei 3

Du treffer våre ansatte i banken mellom kl 09:00 og 15:30* på hverdager. Kjøpsvik kontoret har åpent tirsdager mellom kl 10:00 og 14:00 i partallsuker 

* Til kl 15:00 i perioden 15.mai - 31.august